İSMAİL FAKİRULLAH İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayat ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “ model okul” olmaktır.

Misyon: Değerlerine bağlı, inanan, iyi işler ve davranışlar yapan; iyiliği , doğruluğu ve hakkı tavsiye eden ; başarıları ,paylaşmaya, bireysel ve grup disiplinine, araştırma becerisinin geliştirilmesine inanan; eleştiriye, açıklığa , yaşam boyu öğrenmeye, bilimsel düşünen, irdeleyen, ve sorgulayan şuurlu insan yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun, ruhsal ve bedensel, gelişime katkısına önem veriyoruz.

Başarılar: 2018-19 Kızlar Satranç İl Birinciliği 2019-20 Kızlar Satranç İl İkinciliği 2019-20 Genç SADA Kur´anı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması İl Birinciliği 2019-20 Genç NİDA Kur´anı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması İl Birinciliği 2019-20 Kızlar Hafızlık Yarışması İl Birinciliği

Saatler: 7.20-13.00
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol, Satranç
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Diğer Hususlar: Okulumuz Resmi Twitter adresi: @isfakiho

WEB - https://ifiho.meb.k12.tr

Adres - SAYDANLAR MAH. SULEYMAN KIZILKAN CAD. İSMAİL FAKİRULLAH İH ORTAOKULU BLOK NO: 1B TİLLO / SİİRT

Öğretim Şekli :Sabah

Yerleşim Yeri - TİLLO

Ulaşım Ulaşım 2 saatte bir kalkan servislerle veya özel taksilerle sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçemiz Siirt iline 9 Km uzaklıktadır.